Ons verhaal.

“We staan met ons team van gemotiveerde vakmensen voor u klaar om het interieur van uw dromen te realiseren.”

Ontdek ons verhaal

Jong geleerd.

“Mijn vader was kunstschilder en binnenhuisarchitect. Het is van hem dat ik de liefde voor het vak meekreeg. Tekenen en schilderen zijn altijd mijn lust en mijn leven geweest. Ik zag mijn vader steeds in de weer met penselen en verftubes, bezigheden die ik als kind altijd fascinerend vond.”

Een vakman is een heer.

“Door zijn creatieve invloed studeerde ik aan de Glorieux schilderschool in Gent. Wat me het meest is bijgebleven, is de slogan die op de muren van het leslokaal was geschilderd. ‘Een vakman moet een heer zijn, een slordig vakman bestaat niet.’ Na al die jaren houd ik deze slagzin nog altijd in het achterhoofd.”

— Wouter Vanlerberghe

Met oog voor detail.

We staan met ons team van gemotiveerde vakmensen voor u klaar om het interieur van uw dromen te realiseren. Omdat we er bewust voor kiezen om met een kleine groep mensen te werken, kunnen wij u een uitstekende opvolging van het project garanderen.

Een perfecte afwerking met oog voor detail is onze grootste troef! Wij volgen de nieuwste woontrends op de voet om uw interieur net dat tikje meer te geven.

Tijd maken voor de klant, overleggen, samen kleuren uitkiezen, voorstellen laten rijpen. Dat zijn de dingen die bij ons het verschil uitmaken.