Decoratie Wouter Vanlerberghe

Jouw vakman in schilderwerken en decoratie

Wat doen wij?

Kwaliteit voorop.

Al achttien jaar staan wij garant voor uiterst kwaliteitsvolle schilder- en decoratiewerken binnen en buiten. We werken met een team van vijf gemotiveerde en gekwalificeerde vakmensen.

Zowel in hedendaagse, klassieke als landelijke interieurs creëren wij met een uniek kleurenpalet, bijzondere technieken of prachtige behangsoorten een stijlvol interieur. Onze schilderwerken worden vakkundig, met oog voor detail en vooral met liefde voor het vak uitgevoerd. Wij bezorgen onze klanten steeds een nauwkeurige en gedetailleerde offerte.

Meer over ons

Dit is wat wij doen.

Met artistieke passie en heel veel buikgevoel creëert Wouter Vanlerberghe sfeervolle interieurs met kleur in de hoofdrol. Samen met zijn team behoort hij in Vlaanderen tot de absolute top in schilderwerken voor particulieren, burelen en winkels.

Decoratie Vanlerberghe, dat is schilder- en behangwerken, binnenhuisdecoratie, interieur inrichting en renovatie. Om je een mooi totaalconcept te kunnen bieden werken we hiervoor ook samen met getalenteerde binnenhuisarchitecten en onderaannemers.

Al onze diensten
Mere color, unspoiled by meaning, and unallied with definite form, can speak to the soul in a thousand different ways. - Oscar Wilde