Onze diensten.

Bij Decoratie Vanlerberghe kan je, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie, terecht voor schilderwerken en behang, interieur inrichting en decoratie. Om je het totaalpakket te kunnen bieden werken we ook samen met getalenteerde binnenhuisarchitecten en onderaannemers.

Wij creeëren sfeervolle interieurs met kleur in de hoofdrol. Samen met ons team behoren wij tot de absolute top in schilderwerken voor particulieren, burelen en winkels.

Kleuradvies

Kleuradvies.

Wat is de stijl van je woning? Welke sfeer wil je? Van welke kleurencombinaties houd je? Welke meubelen heb je?

De juiste verfkleur vinden, is niet altijd even gemakkelijk. Een kleuradvies persoonlijk op jouw maat helpt je om je project met succes te realiseren.

Verf van topkwaliteit

Topkwaliteit.

Met de kwalitatief hoogstaande producten van BOSS Paints garanderen wij u schilderwerken met een uitzonderlijke afwerking.

Onze plamuurwerken worden kwalitatief en professioneel uitgevoerd. Wij maken gyproc en pleisterwerk schilderklaar. Een goede voorbereiding is essentieel voor een perfect resultaat achteraf.

10 jaar garantie op gevelverf.

Wij vertrouwen op topproducten van eigen bodem. BOSS Paints kent de Belgische weergrillen door en door en investeert al jaren in gespecialiseerde product- ontwikkeling voor verven en lakken voor buiten.

Het resultaat is een assortiment van gevel- en lakverven waarmee je zowel baksteen, cement, hout als beton succesvol schildert.

Daarnaast kunnen we met kaleien uw woning die authentieke uitstraling geven.

Duurzame kwaliteit door weer en wind!

Dat tikkeltje meer

Dat tikkeltje meer...

Wij bieden u naast algemene schilderwerken ook een ruim aanbod van decoratieve technieken. Daarmee brengen we niet alleen kleur, maar ook structuur aan.

Decoratieve technieken zijn méér dan verf. Muren krijgen de glans van metaal met Metallic Chic, de schittering van ijskristallen met Ice, of een unieke natuurlijke uitstraling met Limestone of Maroc.

Glad of ruw, glanzend of mat, nieuw of verweerd? Decoratieve technieken geven extra karakter aan elk interieur. Of het nu gaat om een badkamer of een keuken, een vergaderzaal of winkel, … ons vakmanschap tilt elke ruimte naar een hoger niveau.

Met het verrassende reliëf van kleurpleisters en Aqua Sensa (Tadelakt), de extravagante glittering van GlamourIce of de subtiele toets van Puntofino.

Een tweede leven

Een tweede leven.

Je kan bij ons terecht voor het zandstralen (luchtgommen) van houten meubels, trappen, deuren, eiken balken en parketten. Ook de afwerking nemen wij voor onze rekening: beitsen, inkleuren of vernissen.

The finishing touch

The finishing touch.

Met prachtige behangsoorten (Arte, Hooked on Walls, Flamant) creëren we een stijlvol en decoratief effect. Of maak je eigen fotobehang met een leuke zelfgemaakte foto!

Het plaatsen van vliesbehang heeft dan weer talloze voordelen! Je muren kunnen sneller tegen een stootje en zijn minder krasgevoelig. Het beschermt tegen kleine scheurtjes en barstjes. En het zorgt bovendien voor een strak eindresultaat!

We selecteren graag samen met de klant de geschikte vloerbekleding en plaatsen deze voor u met de grootste zorg.

We doen een beroep op onze vaste ervaren medewerkers voor alle raamdecoratie (gordijnen en shutters).

Wil u graag een offerte of advies? Vul dan zeker het formulier in.

Maison Élysée

Ook de verdere aankleding van de woning nemen wij graag voor onze rekening. Met de keuze van de juiste woonaccessoires (kussens, plaids, theelichten, verlichting, …) maken wij van elke woning een echt pareltje!